top of page

Market Research Group

Public·151 members

Gozlerime Baxa Baxa Axdi Goz Yasim

Ancaq cadugərlərin görünüşündə çox şey tapmaq olar ümumi xüsusiyyətlər lakin bunu ancaq çox dərk edən bir insan fərq edər. Bir çox cadugər başqaları üçün qeyri-adi dərəcədə cəlbedici görünür.... Baxmayaraq ki, eyni zamanda ola bilər artıq çəki və ya sadəcə olaraq müasir gözəllik standartları baxımından çirkin bir üz. Ancaq insanlar onlara baxacaq və heç bir qüsur görməyəcəklər. Bundan əlavə, ən gözəl və uğurlu kişilər həmişə cadugərin yanında olacaqlar. İnsanlarda bu cür təəssürat yaratmaq qabiliyyəti bir çox cadugərlərdə anadangəlmədir, digərlərində isə sehr tətbiqinin təsiri altında inkişaf edir.

Gozlerime Baxa Baxa Axdi Goz Yasim

Sərt baxış, insanlar mənim gözümün içinə baxa bilmirlər. Mən özümlə tək qalmağı sevirəm (tez-tez olur ki, heç kimi, hətta yaxın insanları belə görmək istəmirəm), meşədə enerji alıram. Mən yağışı və tufanları sevirəm. Ayda bir dəfədən çox peyğəmbərlik yuxuları görürəm. Mən sehrdən istifadə etməsəm də, inciklikdən sonra həmişə cinayətkarlarımla nəsə olur. Mənim böyük nənəm cadugər idi.

Günəşə bir saniyə belə baxa bilmirəm (və bir saniyədən sonra düşürəm...) Kiminsə arxaya, gözlərə baxmasına nifrət edirəm, halbuki özüm asanlıqla gözlərin içinə baxa bilirəm. Kölgələr Kitabı oradadır.

Hamıya salam, mənim adım Aina. Həqiqətən kim olduğumu nəhayət bildim, belə desək, qaranlıq tərəflərimi tapdım. Bir dəfə çox kədərli yeriyirdim, az qala ağlayacaqdım, insanlardan məyus olmuşdum, çox ağır idi, ağrıyırdı, hara getdiyimi bilmirdim, birdən mənim üçün asan oldu! Mən sevinc hiss etdim! Dayandım, sonra ətrafa baxanda qəbiristanlıqda dayandığımı anladım. Bir az narahat oldu. Ancaq yenə də oradan enerji almağa davam etdi. Enerji İŞLƏDİ. Uşaqlıqdan bilirdim ki, üzərimdə ağır yük var. Uşaqlıqdan insanları özümə cəlb etmişəm! Müəllimlər (bir və hamısı), xüsusən tələbələr. Tələbələr isə sadəcə paxıllıq edirdilər. Ona görə də uşaqlıqdan dostum yoxdur, təkliyə pərəstiş edirəm. İndi güzgüyə baxıram və insanların niyə məni cəlb etdiyini başa düşmürəm, çünki xarici görünüşdə heç bir özəllik yoxdur, mən gözəl deyiləm, yaxşı deyiləm, çirkin də deyiləm. On üç yaşımdan qəribə xüsusiyyətlərim var idi: intuisiyam oyandı, mən bir şey bilirəm, amma bunu necə bildiyimi başa düşmürəm. Bilirsiniz, mən qara bir şey geyinəndə mən də ilham alıram. Zaman keçdikcə qara geyinən oğlanları bəyəndiyimi kəşf etdim. Qəribə. Uşaqlıqdan bəri yuxusuzluğum var: hər gün üç saat yatıram və bu maksimumdur! Yaxşı, bəlkə də bu cadugərlərin əlamətlərinə daxil deyil, amma başqaları isti və ya havasız olduqda belə, mən həmişə donuram. Özümü lovğalanmaq və ya buna bənzər bir şey kimi hiss etmə, hər gün kiminsə ağır baxışlarını sənin üzərində hiss edəndə çətin olur. Evdə tək oturanda narahat olur, amma kiminsə varlığını hiss edirsən. Heç kim mənə inanmır, heç kim başa düşmür, mənim kimi insanları tapdığım üçün çox şadam... Mən mehriban olmaq istəyirəm, amma pisliyə çəkilirəm, hətta çox...

Bir qadın saçlarını ictimai yerlərdə ehtiyatla hörürsə və ya əksinə, onları daim boş geyinir, saçlarına yad adamlar tərəfindən toxunmamasına ciddi şəkildə nəzarət edir və daraqdan çıxarılan saçları diqqətlə məhv edir, onda daha yaxından baxa bilərsiniz: ola bilər ki, bu qadın təbiətin sirlərini bilir və enerji mübadiləsi anlayışları ilə tanışdır. 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page