Canopus Xplode For Premiere Pro Cs5
Canopus Xplode For Premiere Pro Cs5 ===== https://urlin.us/2te6Sg
با سلام و خسته نباشیدمن این پریمیر رو روی ویدوز ۸.۱ ۶۴بیتی نصب کردم کار می کنه خطایی هم نداره اما پلاگین xplode رو روش نصب کردم وقتی می خوای استفاده کنی پریمیر رو می بنده ورژن بالاترش ۴.۰۵ xplode رو نصب کردم اول خوب بود ولی باز همون طوری شد الان که دیگه اصلا توی لیست transition های برنامم نیست حذف شده لطفا راهنماییم کنید
راستی من نگفتم پریمیر مشکل داره گفتم xplode توش load نمیشه و برنامه رو میبنده اگه از xplode استفاده نکنم مشکل خاصی نداره و راحت کار می کنه مورد بعدی که گفتم راجع به پلاگین هایی بود که لینکشو واسه دانلود گذاشتین که راجع بهشون توضیح دادمبا اینکه کلی واسم دردسر درست کردین اما بازهم به خاطر پریمیر ۶.۵ نسخه ۶۴ بیتی ممنون
با سلام و تشکر از اینکه نظرات و سوالات مخاطبینتون رو به روز مطالعه کرده و پاسخ می دینپلاگین ها رو ۵ سیستم ۶۴ بیت دیگه امتحان کردم جواب نداد . شاید خوب منظورم رو نرسونده باشم پس توضیح بدم که فایل اجرایی نصب پلاگین ها اصلا باز نمیشه و ارور می ده ولی توی ۳۲ بیت فایل نصب میشه . حالا یه سوال چون پلاگین هایی مثل RST Plug-ins و HFX Update Pack که روی سیستم نصب نمی شن و فقط یه سری فایل به پلاگین های نصب شده قبلی اضافه می کنن من می تونم فیال رو روی سیستم ۳۲ نصب کرده و پلاگین هایی که اضافه شدن رو تو همون پوشه ها و در همون مسیر توی سیستم خودم کپی کنم آیا عملیهاز سری پلاگین های بالا فقط xplode روی سیستمم نصب شد که اونم همونطر که گفتم برنامه پریمیر رو می بنده . یه سوال دیگه شما اصلا با پریمیر کارکردین توی قسمت ترانزیشن ها xplode رو توی تایم لاین در محل قرارگیری ترانزیشن ها بذارین و روش دابل کلیک کنین تا پنجره اصلی این پلاگین باز بشه ( البته بعد از مدت حدود یک دقیقه تا پلاگین مورد نظر لود بشه ) حالا چندتا از ترانزیشن هارو به دلخواه انتخاب و اوکی کنید اینجاست که پریمیر Stop Working و بسته میشه . شما فقط به نصب این پلاگین در پریمیر اکتفا نکنین چون تا اونجاش که درسته اینکه پلاگین توی تایم لاین بشینه و درست عمل کنه مورد نظر همه مونتاژکاران هستش البته prodad دارم اما xplode جدیدتر و بهتره و مخصوصا چون محصول شرکت Canopus هستش موقع Export با procoder همخوانی خوبی دارنبازم تشکر 153554b96e
https://www.juicd.net/group/my-dr-told-me-i-have-to/discussion/0aa5f780-a4f0-4a25-81fd-5b44ff49a431